Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δελτίο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων

clip_image002

7-5-2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χιλιάδες κυκλαδίτες που με τη ψήφο τους εμπιστεύτηκαν την πολιτική μας πρόταση.

Η επιλογή τους αυτή μας δίνει μεγάλη δύναμη αλλά και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος, δίπλα, μαζί με την κοινωνία για την ολοκληρωτική ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων, για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης της αριστεράς που θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση της υποτέλειας και θα ακυρώσει το μνημόνιο της χρεοκοπίας, θα ξαναφέρει την ελπίδα και το όραμα, και θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Η μέρα που ξημέρωσε είναι σίγουρα πιο φωτεινή, οι ανατροπές που έφερε στην Ελλάδα έστειλαν μήνυμα στην Ευρώπη, οι ντόπιοι εντολοδόχοι των τραπεζιτών και των τοκογλύφων πήραν κι αυτοί το δικό τους μήνυμα, ο δρόμος όμως είναι μακρύς και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και εκατοντάδες χιλιάδες κάτω από το όριο της ... αξιοπρέπειας.

Επιπλέον, η έντονη παρουσία της φασιστικής Χρυσής Αυγής πανελλαδικά, αλλά και στο νομό μας, δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες των Κυκλάδων, σ' εκείνους που βρεθήκαμε καιρό τώρα σε κοινούς αγώνες και σε όλους εκείνους που για πρώτη φορά μάς πλησίασαν στην κάλπη, και τους καλούμε να συμπορευτούμε και να συνεχίσουμε μαζί τους αγώνες, για την ολοκληρωτική ανατροπή των καταστροφικών πολιτικών, για το χτίσιμο μιας αλληλέγγυας και δημοκρατικής κοινωνίας, με κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, με νέα αξιακά προτάγματα, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

μη πτύετε επί του δαπέδου
μη βλασφημάτε τον θείο
σχόλια ελεύθερα ύβρεις επί πληρωμή αλλιώς διαγραφή